כאבים וחולשה ביד שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

05/08/2003 | 18:40 | מאת: שי ןחנון

עד לפני שנה וחצי הייתי מתאמן במכון כושר ואז בתרגיל של לחיצה בשכיבה של שרירי החזה איבדתי את הכח ביד שמאל שלי. וכתוצאה מזה נפלה לי יד שמאל עם המוט של המשקולות. (איבדתי כח אך הייתה תחושה). ואז כשקמתי מהמכשיר ניסיתי להרים את יד שמאל לגובה הכתפיים במאונך (בלי משקולות)היד הייתה פתאום כבדה.וככה זה עד היום כאשר אני מאמץ את יד שמאל היד נהיית כבדה וכמובן תחושת חןלשה גדולה.תסמונת שהייתה בולטת אז והיום היא הוריד ביד שמאל שהייה בולט תמיד בזמן מאמץ ויוצר לי לחץ על כל היד ממש כאילו משהו עוצר לי את הדם.גם היום אפילו בזמן מנוחה יד שמאל שלי ממש חלשה.אנא עזור לי .הייתי כבר אצל נוירולוג ואורטופד ולא מצאו מה יש לי .בתודה שי

התמונה שאתה מציג היא בהחלט לא רגילה ואיני יכול לחבר אותה עם תסמונת שאני מכיר . הרושם שלי הוא שי שהרבה פרטים נוספים שלא ציינת אם מחמת שאינך מודע להם או שאינך מכיר בחשיבותם.

מנהל פורום אורתופדיה