עוויתות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

05/08/2003 | 14:05 | מאת: סיון

אימי, בת ה-57, סובלת לאחרונה מהתכווצויות שרירים חמורות בכפות הרגליים. כבר הרבה שנים היא מתעוררת לפעמים באמצע הלילה מכיווץ של השריר. לפני מספר לילות היא התעוררה 7(!) פעמים. לטענתה כף הרגל ממש התעוותה (מנח לא טבעי) בכל פעם. אתמול קרה אותו הדבר בזמן ערות, בעמידה על הרגליים. הרופאה הציעה שמדובר בחוסר מגנזיום, ורשמה "מגניז", אך נראה לי שלא רק בזה העניין. תודה.

אכן ניתן להפסיק את התקפי העוית על ידי ביצוע סדיר ויום יומי של מתיחות שריר התאומים.

מנהל פורום אורתופדיה