ניתוח לתיקון hallux valgus

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

05/08/2003 | 00:59 | מאת: דניאלה

שלום אני מבקשת לדעת מי מבצע בארץ את הניתוח הנ"ל בשיטה הנהוגה בארה"ב - קיבוע עם מסמרי טיטניום אשר נישארים בעצמות ולא מסירים אותם ו/או מסמרים נמסים? שמעתי שרק ד"ר ריצ'רד יפה בירושלים מבצע. האם יש עוד מבצעים חוץ ממנו? האםיש יתרון אמיתי לניתוח בשיטה זו או שגם השיטות האחרות בהן מכניסים בורג (או התקן) זמני יעילות באותה מידה? תודה על המידע דניאלה

05/08/2003 | 21:31 | מאת: דר' אסא לב-אל

אין שיטה אחת גם באמריקה וגם שם תמצאי שימוש במבחר שיטות. בכמה וכמה מקומות בארץ משתמשים בברגי טיטניום מסוג "ברג ברוק "או "ברג הרברט" . במקומות אחרים משתמשים בברגים נספגים

מנהל פורום אורתופדיה