מיטה קשה ??

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

04/08/2003 | 11:05 | מאת: המתקשה להירדם...

שלום לד"ר, מזה שנים רבות נאמר לי ע"י הוריי והדרג המבוגר יותר המסתובב באזורי, כי שינה על מיטה קשה, טובה לגב. בשבועות האחרונים אני יוצא עם בחורה שבביתה, לצערי יש לומר, יש פוטון, ז"א מזרן קשה שחבל לי על הזמן (של השינה). כפי שכתבתי בשמי, קשה לי להירדם וכשאני מתעורר, יש לי כאב גב. אצלי בבית, אני ישן על מזרן אורטופדי חצי קשה, אבל סופג את הגוף. האם נכונים הם דברי המבוגרים ??

ממתי דברי המבוגרים נכונים? מזרון טוב זה מזרון נוח וכמובן כזה שלא צריך להחליף אותו כל חדשיים

מנהל פורום אורתופדיה