הגיד השטוח באצבע

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

04/08/2003 | 10:29 | מאת: לב

שלום רב לפני כשלושה שבועות פניתי לאורטופד בעקבות כאב באצבע - הוא ציין שמדובר בפגיעה בגיד השטוח שאלתי: 1. מהו הגיד השטוח ועל איזו פעולה הוא אחראי 2. האם ניתן לזרז תהליך החלמה בעזרת פיזיוטרפיה, קומפרסים או כל דבר אחר? * הרופא ציין כי מנוחה תעזור, אך לא ציין כמה זמן עלי לנוח. אני ספורטאית המתחרה ומנוחה טוטלית פוגעת בשגרת אימוני

אין דבר כזה "הגיד השטוח" בדקי שנית את מקורותיך כשמדובר באצבע ביד יש גידים המכופפים ויש גידים המישרים . שטוחים אין

מנהל פורום אורתופדיה