אורטופדיה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

04/08/2003 | 02:12 | מאת: רחל .ל.

אני בת 13 וצי ויש לי את הבעיה הזאת עם העצם. ברצוני לשאול אם כדאי שאני יעבור את הניתוח למרות גילי. אחרי הניתוח המצב ייחזור לקדמותו או שייפתר?

יהיה נחמד אם תגלי לי על איזה עצם את מדברת ומהי הבעיה עם עצם זאת.

04/08/2003 | 18:39 | מאת: רחל

הבעיה אצלי היא כמו התמונה בציור. האצבעות אצלי עקומות קוראים לזה בניון.

איאפשר לענות לשאלתך בלי לבדוק אותך ובלי לרראות צילומי רנטגן של כף רגלך.

06/08/2003 | 02:16 | מאת: רחל

יש לי אפשרות להראות לך את כף רגלי. הצילום שמצולם בכתבה על הבניון זה בדיוק אותו הדבר כמו לשלי. כאילו צילמו את כף רגלי.

מנהל פורום אורתופדיה