תשובה לרן- עיקצוץ...

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

03/08/2003 | 00:21 | מאת: רבקה

רן ערב טוב . מה מביאך לענות כך? בכדי לענות באתר רפואי ניראה לי שצריך קבלות . ואתה , לא רק שמתחבא מאחורי סימנים בלתי מזוהים אתה מצתת משפטים של חכמים שלא התכוונו שתשתמש בהם ... וכעת חבר יקר קח פסק זמן ותנסה לחשוב אם כניסתך לאתר כדאית על חשבון אנשים שבאמת מחפשים תשובות למכאוביהם?! ביי שיהיה לך שבוע טוב . רבקה.

03/08/2003 | 10:47 | מאת: רן

מכיוון שאינך בקיאה בפרטים מסויימים אבקשך לחסוך מאיתנו את התסכולים הפרטיים שלך הנובעים מאופי פולני מרושע

מנהל פורום אורתופדיה