קרע גיד בכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

02/08/2003 | 21:12 | מאת: יעקב

שלום דוקטור מזה כעשר שנים אני סובל מקרע בגיד הסופרה ספינטוס הממצא הנו אחרי בדיקת MRI נכון להיום ועם השנים שחולפות אני די סובל... מבקש לשמוע דעתך... א. מה יכול להיות הגורם לקרע? ב. מה דעתך לגבי ניתוח? ג. האם עם הזמן הנזק עלול להחמיר / להתרפא? אני די חסר אונים ומאד מפחד מניתוח שעלול להחמיר את מצבי תודה

הגורם הראשוני לקרע הנו שינויים נווניים המתחוללים באופן ספונטני בגיד . יש ארועים או מצביםם שיכולי ם להוציא את הקרע מן הכח אל הפועל כמו חבלה ,תנועה חזקה נגד התנגדות או מה שנקרא "התנגשות אקרומיו הומרלית". ניתוח הנו פתרון מצויין במקרים המתאימים . לגבך איני יכול לדעת שכן בכדי לדעת יש לדון בפרטים ממש וזה אומר בדיקה ועיון בבדיקות השונות שעברת עד כה .

מנהל פורום אורתופדיה