cpk

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

02/08/2003 | 20:55 | מאת: אבי

ד"ר שלום. מזה כשנה וחצי אני סובל מכאבים בחזה .אני עוסק בספורט דיי קבוע (רכיבה על אופניים) .עשיתי בדיקת מאמץ שיצאה תקינה .רציתי לדעת אם יש מצב שגרמתי לנזק בשריר הלב .אני בן 35 . יש לציין שבאחת הבדיקות נמצא לי CPK 550 . תודה מראש אבי

בכדי לדעת אם יש קשר יש לדעת מאיזה מקור הCPK שכן הCPK שמקורו משריר הלב שונה מן הCPK שמקורו בשריר רגיל ובבדיקות מציינים זאת. בכל מקרה עניני הלב אין מקומם בפורום זה ככל שנרצה להיות לבביים . מלב אל לב שבת שלום

מנהל פורום אורתופדיה