מיפוי עצמות כל השלד MDP TC99M

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

02/08/2003 | 08:36 | מאת: שירה

בבדיקה נמצאה נסיגה בממצא TIBIAL TUBEROSITY משמאל, נמצאו ניוונים אוסטיוארטיטיים. מדובר בתשובות לבדיקה של אימי, היא בת 68 , סובלת מכאבים בגפיים , בעיקר ברגליים אך גם בידיים לפעמים עד כדי קושי להניעם... היא הופנתה לפיזיותרפיה עם אבחנה משוערת של OSTEOARTITIS OF KNEE בהיסטוריה הרפואית שלה: LIPID METABOLISM DISORDER CHRONIC ISCHAEMIC HEART DISEASE HYPERTENSION ESSENTIAL UNCOMLICATED OSTEOPOROSIS איך ניתן לעזור לה? מה דעתך? איך היית מטפל בחולה כזאת? לתשובתך ולכל מידע שתוכל לספק לי אודה מאוד מאוד !!!!

מצטער אבל לא ניתן לשאוב מדבריך שום מידע מועיל. TIBIAL TUBEROSITY זה גבשושית עצם נורמלית הנמצאית אצל כולנו בקדמת חלקו העליון של השוק. בדיקת מיפוי עצמות אינה הבדיקה המתאימה לאבחון אוסטאוארטריטיס . לסיכום אין לי מושג ממה סובלת אימך ולכן אין לי עצה מועילה.

ובכל זאת מכיון שיש להניח שבגיל המדובר סובלת אמך מאוסטאוארטריטיס הרי לך מידע בעניין זה http://www.doctors.co.il/forums/read.php?f=11&i=33548&t=33272 http://doctors.nana.co.il/news/992

מנהל פורום אורתופדיה