חבלה בכף היד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

01/08/2003 | 15:40 | מאת: עזרא

בן 36 שנים. התחלקתי בבית (מהצעצועים של הילדים) ונפלתי מלוא קומתי על יד ימין. הכאב מתרכז בחלק העליון של כף היד בחיבור של היד עם תחילת כף היד.עם מוגבלות בהנעת כף היד. אין נפיחות , אין חום. מתפקד רגיל. קצת מציק. לקחתי אדוויל לשיכוך כאבים . עזר אבל, לא משהו!. יש לי בבית אטופן 400 מ"ג . אפשר להשתמש במהלך השבת עד שאראה רופא ביום א'.? אין לי רגישות לתרופות , גם לא לוולטרן וכו'. בתודה

מדבריך אני מתרשם שאינך צריך לקחת שום םתרופה. אטופן אינו תרופה לכאב אלא לדלקת . לכאב אקמול יעשה הרבה יותר טוב את העבודה אם תיקח במינון נכון : 2 כדורים 3 פעמים ביום

מנהל פורום אורתופדיה