כאבים בכף וביד שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

31/07/2003 | 14:35 | מאת: שולמית

זה חודש וחצי יש לי כאבים בכתף וביד שמאל כל השרירי האזור תפוסים, כולל שרירי החזה בצד השמאלי תחושה של נימלול לאורך היד עשיתי בדיקה של הולכה עצבית ולא נמצא כלום כמו כן עשיתי צילום של חוליות הצואר והל נמצא תקין אני דואגת להתכסות בקרבת מזגנים והשרירים לא משתחררים והכאבים לא פוסקים מה זה יכול להיות?

הסיבה היותר שכיחה היא מחלה של דיסקוס בין חולייתי . לא רואים זאת בצילום רגיל ובדיקת איבחון חשמלית לעיתים קרובות לא מגלה.

מנהל פורום אורתופדיה