כאבים במרפקים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

30/07/2003 | 15:11 | מאת: yosis

לאחרונה החלו לי כאבים במרפקים כאשר נוצרת פעולה של הרמת דבר כבד (כבקבוק קולה של ליטר וחצי )באמצעות האצבעות כף היד הכאב פנימי עד להנחת החפץ . בפעולות אחרות של משיכה ביד או דחיפה או הרמת ילד איני חש בכל כאב . הועלת השערה ע"י חבר כי יתכן שכתוצאה ממזגן הרכב שקירר לי את הידים נוצרה לי דלקת . ושאלתי האם זה יתכן ? וכן מה ניתן לעשות ע"מ לפתור בעיה זו ( אני בגיל 43 אם זה חשוב) עובד במשרד

עניין המזגן כגורם דלקת זה "מעשיות סבתא" אשר למה לעשות -צריך לבדוק . פנה לאורתופד

מנהל פורום אורתופדיה