כאבים בצד ימין + בעקב ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

29/07/2003 | 00:38 | מאת: נועה

שלום ד"ר. אני בת 44 ומזה שנתיים אני סובלת מכאבים בצד ימין, עם דגש על המפרקים. בחודשיים האחרונים הכאבים החמירו ונוסף עליהם כאב בעקב ימין, המונע ממני אפשרות ללכת למרחקים לא ארוכים. הרופא אבחן בתחילה דלקת באגן, אך הטיפול (ויוקס) לא עזר. מאוחר יותר נשלחתי לבצע בדיקת EMG ולא נמצאו ממצאים. גם בדיקות דם שעשיתי היו בסדר. התחושה הכללית שלי היא שגופי מתחלק לשני חלקים, כשהצד הימיני כואב כולו. אני אשמח לכל עזרה שהיא (קצת איבדתי את האמון ברופא קופ"ח)

ניסוח כמו כאב בצד ימי ן עם דגש על מפרקים לא מוביל אותי לשום מקום. התנאי ההכרחי לאבחנה הוא דיוק מקסימלי בפרטים תוך ציון מדווייק של המקומות הכאבים. בחיי יום יו םאנימגיש לעיתים למטופלי ציור של אדם ומבקש מהם לסמן את המקומות הכואבים תוך שימושבסמלים שוני לכאבים מסווג שונה. נסי ליצור מפה כזאת במילים.

מנהל פורום אורתופדיה