ברכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

29/07/2003 | 00:37 | מאת: דור

ד"ר יקר מזה 4 שנים אני סובלת מבעיות ברכיים במהלך שירותי הצבאי התנפח האזור שמעל ברך ימין וצלעתי במשך חודש וחצי אך לטענת הרופאים היקף הברך היה היקף נורמלי.(גם לאחר מיפוי וצילום) לאחר השחרור ביקרתי אצל אין ספור אורתופדים ראומטולוגים ומומחים עד שלבסוף האורתופד המטפל בי(שגם גילה בעבר כי יש לי שבר בעצם הזנב) ביקש כי אעבור מיפוי על פיו התגלה כי יש חשש לדלקת בגיד המישר ובעקבות כך עברתי 8 טיפולי פיזיותרפיה ואולטראסאונד.עד עתה נטלתי אתופן אך אין שיפור. נכון להיום אני ממשיכה לסבול כאבים מרובים בברכיים אשר נשארו נפוחות באזור העליון . אין באפשרותי לשבת רגיל על כסא באותה תנוחה קל וחומר לכופף את הרגל(מעין תחושת שריפה ומתיחה ) מה עליי לעשות ?

המידע החשוב ביותר שתוכלי לתת לי הוא ממצאי הבדיקה הגופנית אלו יכולי לכוון את המאבחן למקום החולה . מרגע שמקום זה יאורת ניתן יהיה לעמוד על טיב הבעיה באמצעות בדיקות עזר כמו מיפי עצמות אולטרהסאונד ( למחלות של גידים ומעטפת המפרק) או מ.ר.י לבעיות של תוך המפרק. יתכן יש גם מקום לארתרוסקופיה בכדי לתת מבט מה קורה בפנים.

מנהל פורום אורתופדיה