מדרסים ביו מכנים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

28/07/2003 | 23:18 | מאת: נתי

ד"ר יקר מימצאים:במפוי עצמות פלנטר פצאיטיס וקליטה על האכילס אבחנה :plantar fasciitis בבקשה סבר למימצאים וכן מה ההבדל בין מידרס ביומכני לאחרים? תודה

אין כאן שוםם ממצאים יש רק אבחנה מבלי לפרט אתהממצאי שהוליכו את כותב הדברים לבחור באבחנה זאת. חשוב מאד לציין באופן עקרוני לא ניתן לאבחן דלקת חיתולית השעל (PLANTAR FASCIITIS ) על ידי מיופי עצמות . במידה שיש אבחנה קלינית של מחלה זאת ניתן להעזר במיפוי עצמות לאשש אותה. אשר למדרסים ביומכניים ובכן צרוף המילים מדרסים ביומכניים זהה לצרוף המילים קשקוש ווקלי. בימוכניקה הנו ענף של הפיסיקה שעוסק במכניקה של גופים חיים. במילים אחרות בהשפעתכוחו תחיצוניי על גופנו ובתגובה הפיסיקלית של גופנו. מכין שכל גוף שיבוא במגע עם גופנו יגרום לשינוי בו הרי שכל גוף הוא גוף ביומכני ולכן הנעליים שלך הם ביומכניות והשעון גם הוא והתחתונים גם ( חוטיני אולי לא ) . בקיצור עובדים עליך.

מנהל פורום אורתופדיה