אוסטיאופורוזיס זמני של ההריון

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

28/07/2003 | 10:57 | מאת: בלהה

שלום רב, הנני בשליש האחרון להריוני ואובחנתי כסובלת מתופעה של בריחת סידן זמנית של ההריון. כיום, אני הולכת בקושי מסתייעת בקביים וסובלת מכאבים במפרק הירך ( החיבור של המפשעות ). אמרו לי שאין לי אפשרות לטפל בבעיה כרגע אלא רק לאחר הלידה. שאלותיי: 1. האם התופעה שכיחה או נדירה מאד? 2. האם ההנקה תעכב לי את תהליך השיקום? 3. מהם טווחי השיקום האפשריים? תודה מראש, בלהה

אין טיפול למחלה גם אחר ההריון. היא פשוט זמנית וחולפת מאליה. ההנקה לא תעקב את השיקום. לא ברור לי למה כוונתך בטווח שיקום

מנהל פורום אורתופדיה