פלנטר-פיסטיסיס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

28/07/2003 | 01:19 | מאת: אלעד

אני סובל מ-PLANTAR FASCIITIS הגורמים לכאבים עזים בעמידה במרכז הקשת בכף הרגל(לא בעקב). הומלץ לי היום על טכניקה שנקראת taping - מעין שיטת חבישה כזו. מה דעתך על זה - מה היעילות? יש לציין שאני סובל מהבעיה כבר יותר מ-6 שנים. ושאלה נוספת: האם ניתן להשיג בארץ מכשירי קיבוע ומתיחה לפלנטר-פסיה ללילה? זה Night splints - מה מידת יעילותם? איפה משיגים וכמה עולה? תודה מראש!

אין לי נסיון בשימווש בTAPING לדלקת של חיתולית השעל ( לא יותר יפה מפלנטרפסייטיס? ) . אשר לסד לילה כל אורטויסט ימכור/יקנה לך אחד כזה בשמחה. דפדף בדפי זהב בערך אורטופדיה ( כך הם קוראי לעצמם ) ולמצא. עיין גם ב: http://www.doctors.co.il/forums/read.php?f=11&i=100168&t=100094

מנהל פורום אורתופדיה