מצב כף רגל לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

27/07/2003 | 17:49 | מאת: א.

ד"ר שלום לפני כשבוע עברתי ניתוח לשחרור("נירוליסיס") עצבי כף רגל -פלנטרי וקלקלניאלי "נתפרתי" בברזלים, עתה יש שיפור בכאבים אך אני חש שהאצבעות מאדימות ורדומות בעיקר במצב אנכי . שאלתי הום מדובר במצב נורמלי שח פוסט ניתוח שישתפר במהלך הזמן או בפגיעה עצבית או בכלי הדם חלילה יש לי ביקורת רק עוד שבוע אשמח לתשובתך !!

אצבע לא יכולה להאדים מחמת פגיעה ב.כלי דם ולכן מצרה זאת אתה פטור. אשר לשאר איני יכול להגיד בלי לראות ולבדוק את הרגל.

מנהל פורום אורתופדיה