ברכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

27/07/2003 | 17:47 | מאת: דנה

שלום, אני בחורה בריאה בת 30. אני הולכת כבר 3 חודשים מדי ערב 4 ק"מ במשך 40 דקות על מדרכה ללא שיפוע. לפני שבועיים הרגשתי בברך השמאלית "כאילו" יוצא לי וריד (-רצוי לציין שזה מופיע בחלק האחורי של הברך). וגם התלווה לזה כאב קל. יום למחרת שוב הרגשתי כך ולקראת סוף ההליכה הרגשתי כאבים גם בברך הקדמית. מאז ועד היום כל פעם שאני הולכת התופעה מתחילה להופיע ברגע שאני מתאמצת קצת יותר, דבר שמפריע לי מאד. רצוי לציין שהברך הקדמית כבר לא כואבת, רק החלק האחורי. רציתי לדעת האם לתת לזמן לעשות את שלו ואולי זה יעבור או האם מדובר כאן במקרה שמצריך בדיקה? רצוי לציין שגם בעבר, אמנם לעיתים ממש רחוקות כאב לי סתם כך באותו מקום. האם מדובר לדעתך בוריד שיוצא החוצה? האם זה קשור אולי להליכה לא נכונה? האם יש לי אולי מים בברך? אשמח לשמוע מה דעתך ואיך עליי לטפל בנושא. תודה רבה-רבה.

מצטער אך איני מצליח להתחבר לתאורך . לא ברור לי כל ועיקר מה כוונתך ב"יוצא לי וריד"

מנהל פורום אורתופדיה