כאבים בפרק יד ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

26/07/2003 | 08:45 | מאת: איתי

אני סובל מכאבבפרק כף יד ימין כשנה שהתחיל בעת שעסקתי בשחייה, בבדיקות ראומטיות לא נמצא ממצא מחשיד , בעבר לקחתי סטרואידים בעקבות דלקת בקיבה והם יצרו לי נמק במפרק הירך) הכאב בפרק כף היד הוא בעיקר בחלקו העליון של הפרק באמצע וכל נסיון להביא את מפרק כף היד לכיוון זווית של 90 מעלות כרוכה בכאבים האם זהו עוד תופעת לוואי של הסטרואידים שנטלתי בעבר (למשך כ-3 חודשים)?

שרש כף היד אינו מקום שכיח ללקות בו בנמק של העצם מחמת שימש בסטרואידים. יש סיבות שכיחות הרבה יתר לכאב מן הסוג שאתה מתאר כמו גנגלין למשל.

מנהל פורום אורתופדיה