D.D.H

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

25/07/2003 | 11:58 | מאת: הורים

הלכנו לטפל אצל פרופסור ויינטורב בביה"ח איכילוב. הוא המליץ לנו על טיפול ע"י מתיחה במשך שלושה שבועות באישפוז ולאחר מכן במשך שלושה חודשיפ גבס על שני הרגליים ואח"כ נעליים מיוחדות + קרש בין שתי הרגלים. יש לצין שביתנו בת ארבעה חודשים וחצי. האם הטיפול נכון ומומלץ?

זה הטיפול המקובל כאשר יש כבר נקיעה של ממש של ראש הירך ממקומו. כאשר הDDH מתגלה בגיל של ארבעה וחצי חדשים סביר שראש הירך כבר יצא ממקומו ולכן מדיניות הטיפול שאת מתארת היא הגיונית .

28/07/2003 | 11:13 | מאת: הורים

כמה אחוזי הצלחה ישנם בטיפול זה כדי שהילדה תוכל ללכת רגיל?

מנהל פורום אורתופדיה