פלטפוס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

25/07/2003 | 01:24 | מאת: גבריאל

יש לי פלטפוס ואני רוצה פיתרון להוריד אותו על ידי תרגלים מסוימים אם יש אז אם יש לך תשובה שלח לי בבקשה

אין

27/07/2003 | 15:52 | מאת: יעקב חיים וינברג

שלום גבריאל, פלטפוס היא הגדרה כללית לרגל שטוחה. ישנם מספר מצבים של רגל שטוחה. צריך לבדוק איזה יש לך. הפתרון המתאים הוא מדרסים בשיטת .E.F.S. אשמח לענות לכל שאלה שלך בטלפון: 5283068-03, וכן לבדוק אותך ללא תשלום וללא כל התחייבות מצידך. אני מצרף הפנייה לאתרנו: www.footsupport.co.il יעקב חיים וינברג וינברג אורטופדיה

מנהל פורום אורתופדיה