כף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

24/07/2003 | 23:33 | מאת: זאב-ים

שלום אני בן 69 בדיקות דם תקינות. לפני 3 שבועות נרדמה מחצית כף הרגל תחושה קהה. היתי אצל אורטופד שאמר לי הלוואי אלה כל הבעיות שלך? היתי אצל רופאת המשפחה שנתנה לי ויטמין E . בספר קראתי שזהו לחץ על עצב מסויים. באותה רגל מתחתי שריר לא מזמן. אני נוהג ללכת כ 3 ק"מ. ניסיתי אחרי הפגיעה בכף הרגל אך התוצאה הייתה כאב בכל הרגל. מה עוד ניתן לעשות, האם לדרוש הדיקה אצל נירולוג?

27/07/2003 | 16:00 | מאת: יעקב חיים וינברג

לזאב-ים שלום, אני לא מקבל את המשפט שהרופא אמר לך. אני שמח על היוזמה שגילית, כשחיפשת מענה בספר. לדעתי, יש דרך לשיפור המצב. צריך להעמיד את כף הרגל כך שיהיה מרווח נאות בין העצמות, והעצב לא יילחץ. אשמח לענות לך על כל שאלה בטלפון: 5283068-03, ולבדוק אותך ללא תשלום וללא כל התחייבות מצידך. אני מצרף הפנייה לאתרנו: www.footsupport.co.il יעקב חיים וינברג וינברג אורטופדיה

מנהל פורום אורתופדיה