כאבים בכתף ובצואר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

24/07/2003 | 22:03 | מאת: ריקי

שלום לך הרבה זמן אני סובלת מכאבים חזקים בצואר לאחר צילום שעשיתי נאמר לי שיש לי הצרות של חוליה 4 ו-5 מה הכוונה?והאם יש פתרון שהוא לא פיזיוטרפיה(לא עוזר) דבר נוסף בערך כשבועיים יש לי גם כאבים איומים בכתף ימין טופלתי במוסוליט זה עבר לכנה ימים וחזר. האם יש קשר לסעיף הראשון?או שזה דלקת?ואיך מרפאים את זה כי הכאבים פשוט בלתי נסבלים. אודה מאוד לתשובתך.

אין דבר כזה היצרות של חוליה (אלא אם כן היא נשברה) אני מניח שכוונתך להיצרות של המרווח בין שתי החוליות. זה ממצא שהוא כשלעצמו חסר משמעות ואינו קשור במיוחד עם כאב. בכדי למצא את סיבת הכאב יש לבצע אצלך בדיקות מעמיקות יותר. אשר לכאב הכתף הוא בהחלט יכול לנבוע מבעיה בצואר אך הוא יכול גם להגרם מסיבה מקומית בכתף. בכדי לבחין בין שתי האפשרויות המציאו את האורתופדים

25/07/2003 | 14:01 | מאת: אוריאל

ככל הנראה מדובר בהצרת הרווח הבין חוליתי, זה ניגרם כתוצאה מפעולת כוח הכובד של הראש, בהעדר כוחות הדוחפים את הראש למעלה, וכן מהשפעתם של שרירי עורף מקוצרים. הפתרון הוא אך ורק, תירגול פעולות מסוימות ומתאימות לך. אשמח לתת הסברים יותר מפורטים בטלפון (764231-050) או בדוא"ל [email protected] יתכן אך לא הכרחי, שיהיה קשר בין שתי הבעיות שציינת. בהצחה

מנהל פורום אורתופדיה