כאבי רגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

24/07/2003 | 21:52 | מאת: נעמי

שאלתי שאלה שיש לי כאבים ברגל שמאל באורך כל הרגל במיוחד בצד אחורי וענית לי "בין השאר גם גנשת" אפשרי שתסביר לי מה התכוונתה? תודה

25/07/2003 | 14:40 | מאת: אוריאל

שלום נעמי מן הפרטים שמסרת קשה לקבל תמונה מלאה, אך ככל הנראה את סובלת מ "אישיאס" - לחץ על עצב הנשה. כתוצאה מהצרת הרווח הבין חולייתי. הפתרון היחיד(!) והמהיר לבעיה זו - תירגול פעיולות מסוימות, נכונות ומותאמות לך אישית, פעולות שיגרמו להארכת והגמשת השרירים שיוצרים את הלחצים, בגב וברגל. אשמח לתת הסברים נוספים בטלפון. (764231-050) בהצלחה.

מנהל פורום אורתופדיה