השתלת טוטבת בעצם הירך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

24/07/2003 | 09:43 | מאת: אריק

ד"ר אסא שלום, אמי (66) עברה לפני כמס' ימים ניתוח בעצם הירך לאחר שנשברה כתוצאה מנפילה, הגדרת השבר היא: "שבר תת -ראשי בעצם הירך", רציתי לשאול על תהליך השיקום וההחלמה, והאם ניתן לחזור למצב הליכה רגיל, ומה הן ההגבלות בחיי היום יום. תודה,

יש בהחלט סיכוי טוב לחזור לתפקוד תקין. זה תלוי בין השאר ב תלוי איזה תותבת הוכנסה. וכן במצבה הבריאותי הכללי של אמך . המגבלות בחיי יום יום עשויות להיות מזעריות כמו חוסר יכולת לשבת בישיבה מזרחית או התרוממות מישיבה נמוכה

מנהל פורום אורתופדיה