נעליים לפעוט

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

23/07/2003 | 10:10 | מאת: מיכל ל

בני החל ללכת לפני קצת יותר מחודש. ההליכה שלו קצת מצחיקה כאשר הרגליים קצת פשוקות מהרגיל, האם זה נורמלי כך בהתחלה? שאלה שניה שרציתי לשאול היא מתי ממולץ לקנות נעליים ראשונות ומה התכונות החשובות שצריכות להיות לנעליים ראשונות. תודה, מיכל

כך ילדי מתחילים ללכת מצחיק ובפישוק . אשר לנעליים עדיף כאלו שמשאירות את הרגל יחפה. ואם בכל זאת צרים הן צריכות להיות קלות גמישות ורכות אך יושבות הדוק לעקב כדי שהרג ללא תשוט בתוכן. וכמובן גדולות לפחות במספר שלם מן הרגל

מנהל פורום אורתופדיה