לד"ר אסא

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

22/07/2003 | 14:31 | מאת: ortanz

ד"ר שלום! אני סובלת מכאבים חזקים מהברך ומטה מזה כחודש ימים, אני מתקשה בעליה למדרגות, מתקשה בהליכה, וגם במנוחה יש לי כאבים חזקים. בצילום רנטגן לפני כחצי שנה לצורך ביופסיה של מח עצם בברך אובחן פריצת דיסק מותני, האם יש לזה השפעה על הרגליים, אני אמורה לבצע היום אי.אמ.ג'י לרגליים, מה פרושה?

המחושים שאת מתארת אינם דומים למחושים שאנשים מתארים כשהם סוובלים מפריצת דיסק ובכלל מה לצילום רנטגן של ברך ופריצת דיסק? אשר לבדיקת אי אם ג'י כשתקראי דברים אלו כבר תדעי מה פרושה.

מנהל פורום אורתופדיה