אחוזי נכות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

20/07/2003 | 17:50 | מאת: רמי

שלום רב .אני בן 65 נהג טרקטור 12 שנה .במשך הזמן היד הנוהגת התחילה יד ימין המפרק התחיל להיתקפל וגרם להגבלות בתנועה.עד היום בבדיקה שעשיתי היום הובהר לי כי אני סובל משינוים ניוונים קשים במיפרק .והגבלה בתנועה 10 ו110 .שאלתי אם יש פיתרון נישלחתי לפיזוטרפיה .כמה אחוזי נכות יש לי אם יש בכלל .ומזה השינוים האלה.תודה על התשובה

אחוזי נכות : 10% מה זה השינויים ? לא ראיתי את הצילומים אך אני מניח שמדובר באוסטאוארטריטיס-שחיקת הסחוס

מנהל פורום אורתופדיה