יש לי כאבים חזקים בברכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

18/07/2003 | 21:05 | מאת: רפאל מירלשווילי

יש לי כאבים חזקים בברכיים בזמן הליכה עמידה מזה כבר כחצי שנה לפני חודש הכאבים ניהיו יותר חזקים עשיתי צילומים והרופא אמר לי שיש לי NOF לא הבנתי מה זה אני רוצה הסבר??? ודבר שני הוא אמר שאני אחזור אליו בעוד חצי שנה אם המצב יהיה יותר גרוע אז הוא יוכל רק לעזור לי זה נשמע לא הגיוני תוכלו לתת לי כמה תשובות בנושא (דרך אגב אני חייל)

NOF=NON OSSIFING FIBROMA - הכוונה לאזור של פגם במילוי עצם שבדרך כלל אין לו חשיבות . זה אינו גורם לכאב ,והתשובה שקבלת היא בהחלט לא מספקת . איני יכול לעזור לך מעבר לזאת שכן אין לי שום מושג על ברכך.

מנהל פורום אורתופדיה