קריעת סיבי שריר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

18/07/2003 | 06:56 | מאת: רונן

שלום רב לפני כשנה עברתי סידרת טיפולים אצל כירופרקט, במטרה לטפל בכאבי גב שמהם אני סובל. במהלך הטיפול ביצע הכירופרקט מתיחות מאוד ממושכות ואינטנסיביות, עד לרמה של כאבי תופת באיזור האגן והסקרום. כשאמרתי לו שזה נורא מכאיב, הוא אמר שרק ככה זה יעבוד. לאחר מספר טיפולים עזבתי אותו, ומאז עברה שנה שלמה. במהלך השנה האחרונה אני סובל מכאבים נוראיים באיזור שבו בוצעו המתיחות. קשה לי לשבת, קשה לי לעמוד, וזה כואב כמעט כל הזמן. ממה יכולים לבוע הכאבים? האם יתכן שנקרעו לי סיבי שריר? במידה וכן, האם הבעיה יכולה להחלים ובמה כרוך הטיפול? בברכה רונן

סיבי שריר הנקראים מחלימים תוך שלשה שבוועות, כך שמחושיך אין סיבתם בקרע של סיבי שריר. מה סיבת הכאב? איני יכול לדעת בלי לבדוק אותך ולראות את הבדיקות השונות שעשית

מנהל פורום אורתופדיה