carpal tunnel syndrome ביד שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

17/07/2003 | 23:38 | מאת: סימה

שלום, אני בת 60 . לפני כחצי שנה נפלתי ושברתי את כף היד באיזור האצבע החמישית. עברתי ניתוח קיבוע של עצם האצבע , עברתי פיזיוטפיות וכעבור חצי שנה החלו להופיע כאבים בשורש כף היד והתאבנות היד, במיוחד בשעות הלילה . ערכתי בדיקה ואובחנה אצלי האבחנה carpal tunnel syndrome . שאלתי: האם לדעתך יש קשר בין השבר לאבחנה הנ"ל? מהי בדיוק האבחנה הנ"ל (יש לציין שאין לי תחושת עקצוץ ולא נימול רק כאבים בעיקר בלילות ) ומהו הטיפול המומלץ? אודה לך על תשובתך. בברכה, סימה

אינייכוללהצביע על קשר ביןהשבר לתסמונת מחילת כף היד. אשר לטיפול הוא כולל שלשה שלבים א. קיבוע מפרק כף היד . ב. זריקת סטרוואידם . ג. ניתוח

19/07/2003 | 17:17 | מאת: סימה

שלום ד"ר אסא האם אפשר לקבל על הבעיה הנ"ל אחוזי נכות? תודה, סימה

מנהל פורום אורתופדיה