שינויים דיסקופטיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

17/07/2003 | 23:35 | מאת: ורד

שלום רב, מה הם שינויים דיסקופטיים קלים בשלוש חוליות, וממה הם נובעים? מה אתה מציע לעשות מלבד לפנות לאורטופד? תודה.

שרשת המילים "שינויים דיסקופתיים בשלש חוליות " אינה אלא מה שנקרא : BUZZ WORDS . אני מתאר לעצמי שהעתקת אותן מפיענוח של צילום רנטגן. המשמעות שמסתתרת מתחת למילים היא בדרך כלל שהצילום לא נראה נורמלי לחלוטין אך אין ממצא של ממש . אאשר לטיפול- ובכן הטיפול היחיד שאני מכיר לצילום רנטגן הוא לשרוף אותו. אם מדובר בבן אדם כאן הטיפול נקבע לא לפי הצילום אלא לפי המחושים ,הסימנים והמשמעות שמיחסים להם תוך העזרות בבדיקות כמו צילום רנטגן,

מנהל פורום אורתופדיה