trigger finger

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

17/07/2003 | 19:52 | מאת: חגי

שלום בן 42 סובל מהתופעה בזרת יד ימין מזה כחודשיים. בריא בדרך כלל בבוקר הזרת תפוסה ולאחר מכן משתחררת בצעתי 6 טיפולי אולטראסאונד במסגרת קופת חולים מכבי - ללא הטבה בצעתי 6 טיפולים במגנט+לייזר בשיקום בתל השומר - אין הטבה משמעותית התוכל להמליץ לי על פתרונות אפשריים (למעט ניתוח) ? באתרי רפואה מסויימים ממליצים על זריקת קורטיזון ו-או על קיבוע מה דעתך ? יש טיפול אלטרנטיבי ? בתודה מראש חגי

17/07/2003 | 19:53 | מאת: חגי

רציתי לציין שאני עובד כמתכנת מזה 20 שנה

טיפול באולטרהסאונד ומגנטלייזר זה ממש קשקוש כשמדובר באצבע הדק. הטיפול שאני נוהג בו הוא במקרים טריים הוא קיבוע של המפרק הרחיקני של האצבע על ידי סד אלומנייום למשך שלשה שבועות . אם לא הולך זריקת סטרואידם . אם לא עוזר ניתוח

מנהל פורום אורתופדיה