לחץ על הסחוס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

16/07/2003 | 15:29 | מאת: זיו

שלום לפני כחודש וחצי התחילו לי כאבים בברכים, ניגשתי לרופא ולאחר סדרת צילומים נאמר לי שיש לי לחץ על הסחוס, הייתי רוצה לדעת מה זה בדיוק אומר ואיך זה ישפיע עליי בעתיד כי כרגע אני מאוד סובלת.

האמת היא שאיני יודע למה התכוון המשורר במילים אלו : "לחץ על הסחוס" וכל כך משום שלחץ על סחוס זה דבר נורמלי וסחוס בנוי לעמוד בלחץ . יתכן שהוא התכוון לומר פיזור לא שווה של הלחץ או ריכוז של לחץ במקום מסויים. ואם אמנם כך הוא הדבר היר שזה קשור למבנה הברך ואני מבין שעל כך לא דובר.

21/07/2003 | 18:29 | מאת: זיו

שלום רב קיבלתי את תשובתך ותודה אך אכן הבעיה היא של לחץ על הסחוס באזור מסוים שגורם לכאבים חזקים מאוד הלחץ נמצא באזור החיצוני של הברכים, מאוד קשה לי להתכופף או לנסות להתרומם מישיבה, זה מתחיל להיות מאוד מציק האם יש טיפול לבעיה

29/07/2003 | 10:48 | מאת: זיו

שלום רב לאחר בדיקה שניה התברר שמדובר בראומטיזם שלא בדיוק ברור לי מה זה אומר, האם תוכל להסביר לי ידוע לי שזה בדרך כלל קורה לאנשים מבוגרים האם קיים טיפול לבעיה.

מנהל פורום אורתופדיה