גיד נמקי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

16/07/2003 | 09:36 | מאת: כרמל

שלום דוקטור אדם בן 70 עם בעיה של אספקת דם לרגליים סובל מפצע שלא התרפא כבר מס' חודשים. במהלך הזמן הזה טופל ע"י מומחה לפצעים קשי ריפוי. לאחרונה נחשף גיד אכילס והזדהם. למי פונים עכשיו? הרופא שלו ממשיך בטיפול הקודם אבל האם גיד חשוף ברגל לא דורש התערבות אורטופד? האם מותר לשים "גרנופלקס" על גיד חשוף? ועוד שאלה אחת של בת חרדה: האם תוכל להמליץ על רופא מומחה לטיפול בפצעים קשי ריפוי (לא סכרתי)? תודה תודה

לא חייב שיהיה זה אותרופד ובלבד שידע לטפל בפצע מסווג זה . הטיפול מצריך הטריות חוזרות . גרנופלקס זה אפשרי . איני ממליץ על רופאים כעקרון

מנהל פורום אורתופדיה