קרע ברצועה הצולבת ACL

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

16/07/2003 | 08:29 | מאת: ירון

קרעתי את הרצועה הצולבת מאז הרגל ממש לא יציבה כתוצאה מכך סובבתי את הברך 3 פעמים וסבלתי מנפחות וכאבים האם ממולץ לעבור ניתוח התאונה הוכרה בביטוח לאומי כתאונת עבודה הם יש עילה לתביעה ואם כן בכמה אחוזים מדובר אם בכלל

במידה שאה סובל ממחושים של חוסר יציבות עם הפרעה בתפקוד כדאי לעבור את הניתוח. אם הפגיעה הוכרה כתאונת עבודה משמעל שכבר הגשת תביעה. אחוזי נכות נקבעים על ידי ועדה . קביעת דרגת הנכות נעשית על ידי בדיקה גופנית ולא באופן עקרוני לפי אבחנה

מנהל פורום אורתופדיה