אוסטאו-ארתריטיס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

15/07/2003 | 22:43 | מאת: דבית

שלום, רציתי לבקש מידע לגבי טיפול (חלופי לניתוח) באוסטאו-ארתריטיס. בכתבה שהתפרסמה לא מכבר ב"ידיעות אחרונות" סופר על פרוצדורת החדרת תאי סחוס (מסחוס בריא בגוף) לאזור הפגוע. צויין שטיפולים אלה מתבצעים בגרמניה. האם יש ברשותכם מידע כזה, ואיפה עוד ניתן למצוא טיפולים כאלה (למשל, בבריטניה?)

לא ידוע לי על טיפול כזה באוסטאוארטריטיס. ידוע גם ידוע על טיופל כזה במקרי של נזק ממוקם היטב ומוגבל לסחוס המפרקי. הטיפול נעשה בכל הארצות המפותחות כולל ישראל

מנהל פורום אורתופדיה