כאבי גב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

15/07/2003 | 17:16 | מאת: סמדר

שלום! ברצוני לדעת האם יתכן מצב של כאב בגב תחתון ובמקביל כאב דמוי דלקת במותן המקרין, תוך כדי הליכה על כל איזור ימין של הבטן. תחושת הכאב מתחילה מרגע שאני קמה מישיבה לעמידה והליכה תודה סמדר

שיתכן המצב שאת מתארת נוכחת בעצמך כי כן . אני מניח שהתכוונת לשאול האם יש דרך לפרש מצב זה במונחי הרפואה. התשובה לכך תלויה בהבנת המילים שלך . כך למשל לא רור לי מהכוונתך ב"כאב דמוי דלקת" ומהו בדיוק כל האזור הימני של הבטן

15/07/2003 | 22:48 | מאת: סמדר

כאב במותן הימני, כאשר מתחילה ללכת הכאב מתפשט לצד ימני של הבטן. כאשר אני נוגעת במוקד הכאב שבמותן, הכאב "גולש" לאורך צד ימיני של הבטן, עד לבטן התחתונה. זו תחושת כאב "דלקת" שיש לי, כלומר בנגגיעה במקום (מותן) הכאב "זורם " מקווה שכעת הייתי מובנת יותר תודה

מנהל פורום אורתופדיה