פריצת דיסק והקרנות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

15/07/2003 | 02:26 | מאת: ליבת

לפני כ- 4 שנים היתה לי פריצת דיסק L4-L5 . כיום סובלת גם מהקרנות ברגל ימין מהמותן עד כף הרגל .במשך התקופה הזו קבלתי טיפולים רבים ביניהם:כרופרקטיקה,שדה מגנטי , גלים קצים , זריקות עם קורטיזון . אני נוטלת וויאקס במשך כל התקופה עם הפסקות קצרות. שאלותי- עד כמה ניתן להמשיך ליטול וויאקס?האם יש תופעות לואי שעלי להיות מודעת להן ? וכן מבקשת להמליץ לי על טיפול נוסף שיכול לסייע לי ?

15/07/2003 | 14:34 | מאת: דר' אסא לב-אל

אין הגבלה פורמליתל למשך זמן לקיחתויוקס ואין הוא שונה מבחינה זאת מתרופות נוגדות דלקת אחרות שלוקחים אותן תקופות ארוכות . כמו לכל תרופה גם לויוקס דווחו תופעות לואי מרובות אםן כינדירות החל בדימום מדרכי העיכול ,דרך תופעות אלרגיותשונות איספיקת כליות צהבת אי ספיקת כבד חרדה נשירת שער בלבלולדפיקותלב אנמהי עלית לחץ דם בחולים המקבלים טיפול נגד לחץ דם כאב ראש עם סמנים מנינגאליים, סחרחורת שלשלול בחילה הקאה נפיחות ברגליים דלקת בדרכי השתן ויש עודך

מנהל פורום אורתופדיה