ציסטה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

14/07/2003 | 11:29 | מאת: צופית

שלום רב ותודה על הפורום בעקבות לחץ על הישבנים וכאבים שהוגברו אחרי מאמץ כמו התעמלות הליכה (צעדה מהירה ) וגם סתם כך בסוף היום, הופניתי לכירורג , הוא מצא ציסטה על עצם הישבן בצד שמאל מעין שלפוחית , ואחרי שהסב את תשומת ליבי גיליתי כי יש נפיחות בתחתית הישבן וגם בצד הירך , האם זה מעיד על בוריטיס בירך או על בעיה בעמוד השדרה או על בעיה אחרת ? האם בדיקת אולטראסאונד מספיקה במקרה זה ?

מצטער לא הבנתי כלום

14/07/2003 | 20:30 | מאת: צופית

לרופא שלום ותודה על התגובה המהירה אנסה להסביר את הבעיה שוב . יש לי כאבים בישבן (עכוז) רופא כירורג שבדק אותי מצא ציסטה (כך הוא אמר) ממש על עצם הישבן הוא חושב שזה אולי מעיד על בורסיטיס ושלח אותי לעשות אולטראסאונד ואני שואלת האם תופעה כזאת יכולה להעיד על בעיה בירך או שזה נובע מבעיה בגב או שזה בכלל לא שיך לאורתופדיה ומה אפשר לראות בבדיקה בתודה

מנהל פורום אורתופדיה