רצועה בקרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

12/07/2003 | 18:55 | מאת: עינב

שלום, ברצוני לשאול מס' שאלות נוספות: האם השימוש ב AIRCAST הוא למשך כל שעות היום או שניתן להורידו בעת מנוחה (או להחליפו בתחבושת אלסטית במהלך השינה)? הרגל שלי מתנפחת מידי כמה שעות וצבעה הופך סגלגל האם יתכן שזה כתוצאה מהשימוש בAIRCAST או שזו תופעה שכיחה כאשר יש בצקות ברגל? האם הליכה מועילה לקצב ואופן ההחלמה או שהיא עשויה גם לפגוע בו ( לצורך הליכה אני משתמשת ב AIR CAST ומשתמשת בקב קנדית). שוב, תודה עינב

השימוש ב AIR CAST הוא להליכה . במנוחה אין צורך בו. שינויי הצבע יכולים להגרם מכמה סיבות בינהן לחץ גדוול מיד של החגורה. ההליכה חשובה

מנהל פורום אורתופדיה