פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

12/07/2003 | 11:02 | מאת: קרני

שלום רב! מ 1.6.03 אני סובלת מכאבים בגב התחתון ובעיקר בברך רגל ימין. כמו-כן רגל ימין , כף רגל שמאל ויד שמאל רדומים. להלן תוצאות c.t. : ע"ש מותני l 3- s 1 : סקוליוזיס . במרווח הבין חולייתי l 4-l 5 הודגמה ספינל סטנוזיס עם ניוון של הפצטים, בלט דיסק אחורי היקפי ולחץ על השק התקלי. במרווחים l 5- s 1 ו - l 3-l 4 אין עדות ללחץ משמעותי על השק התקלי. c.t. צוארי d 1 -c 2 - הודגמו שינויים ניוונים מפוזרים בפסטים . לאורך כל הבדיקה אין עדות לספיינל סטנוזיס או ללחץ שורשי. c. t. מוח לפני ואחרי הזרקת חומר ניגוד : רקמת המוח שמורה . חדרי חריצי וציסטרנות המוח שמורים . קיבלתי אטופן ורוקסט פלוס שלא עזרו לי ואחרי כן סלקוקס 200 וטרמדקס שגרמו לי פריחה בגוף . נאלצתי להפסיק לקחת את התרופה. אבקשך לייעץ לי מה אוכל לעשות כד לפתור את הבעיה . בתודה מראש קרני.

בכדי לענות לך עלי לדעת הרבה מאד פרטים עליך מחלותיך תרופותיך הרגליך וממצאי הבדיקה הגופנית . מידע זה מקבלים בעת הבדיקה בחדר הרופא. אוכל להזמינך אלי או להציע לךלפנות לאורתופד אחר. רק עם המידע האמור ביד יש לממצאי הבדיקות האחרות משמעות מועילה.

מנהל פורום אורתופדיה