מתיחת רצועה בקרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

12/07/2003 | 10:45 | מאת: ענבל

לפני שבוע, מתחתי את הרצועה בקרסול הימני ויש לי מספר שאלות 1. האם לפי צילום רנטגן בלבד, יכל הרופא לאבחן את מתיחת הרצועה? ברנטגן לא רואים רק את העצמות? 2. אני עושה ספורט אירובי על בסיס קבוע, ויש לי קרסולים חלשים. מה מומלץ לי לשים על הרגל? בבדיקה קצרה בחנות, ראיתי שהדבר שהכי החזיק לי את הרגל זה תחבושת עם שרוכים שמקבעת את הרגל חזק. האם זה יהיה לי טוב? (אמנם אני לא עושה ספורט של מקצוענים אבל אני עושה 5 אימונים בשבוע של שעתיים לפחות) 3. הרופא שבדק אותי לא אמר כלום לגבי פיזותרפיה, האם אני צריכה לעשות? מה לגבי המכשיר BALANCE STEPS , ואיפה משיגים אותו?

אין צורך אף בצילום רנטגן בכד ילקבוע כי יש קרע ( חלקי יות ראו פחות ) של הקישורים של הקרסול די בזוג עיניים ואצבעות . צילום מטרתו לשלול שבר .וגם זה על פי רוב מיותר. לדעתי המוצר הטוב ביותר הנו מן הסוג של AIR CAST פיסיותרפיה יכולה לעזור אבל היא לא ממש הכרחית בלנס סטפס נראה לי מכשיר מצויין לתרגולעצמי. תוכל לרכוש אותו אצל http://www.gudovitch-bar.co.il/site/home.asp

מנהל פורום אורתופדיה