מיואשת

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

12/07/2003 | 08:30 | מאת: מרים

למנהל הפורום שלום רב לפני כחודשיים התחילו כאבים בקרסול, לאחר כחודש הכאביים התפשטו מחיבור של הרגל לאגן דרך המפסעה אל הירכיים. לאחר כ 4 - 5 ימים החלו כאביים מתחת לברך וגם בברך , בד בבד גם הזרעות והמפרק שמחבר את הזרוע לכתף כאבו מאוד. רופא המשפחה נתן 10 כדורים של וויוקס אבל הכאבים לא פסקו. רופא אורטופד נתן 10 זריקות של וולטרן ונקסין לסירוגין הכאבים עדיין לא פסקו. לאחר מכן קיבלתי 20 כדורים של אוקסיקונטין , לאחר כדור הראשון נאלצתי לפנות לחדר מיון כתוצאה מבחילות והקאות חריפות וחוסר אפשרות לשתות מיים. כמו כן היתה לי עצירות קשה מאד. בחדר מיון חיברו אותי לאינפוזיה הבדיקות הכלליות היו טובות פרט ל- שקיעת דם 31 ו-PLT462000 . ההמלצות היו - שתיה מרובה, שמן פרפין וקולונוסקופיה אך מאחר וקולונוסקופיה עשיתי לפני כשנה שללו את הבדיקה הנוספת. אבקש את עצתך בקשר לכאבים אלו שהם בעוצמה חזקה מאוד ואיני יכולה לתפקד כמעט כליל. בתודה מראש

תאור המחושים לך אינו מתאיםם לבעיה אורתופדית ממוקמת . עליך להתיעץ עם ראומטולוג.

12/07/2003 | 14:39 | מאת: מרים

חן חן על תשובתך המהירה

מנהל פורום אורתופדיה