יד עקומה לאחר ניתוח שבר - רשלנות?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

11/07/2003 | 17:14 | מאת: תיקי חנן

נפלתי ושברתי את שורש כף היד וניתחו אותי : לאחר שהסירו את הגבת נוכחתי לתדהמתי שהיד עקומה ונראית נורא; אני מתביישת ללכת חשופת יד וזה מכניס אותי לדכאון. האם אין זו רשלנות רפואית? אי אפשר לחבר את היד ישר? הרי ידוע לי שגם אם חסרה חתיכת עצם יש היום כל מיני חומרים להזלמת החסר? מה אפשר לעשות כדי לתקן זאת?

תוצאה גרועה אינה בהכרח רשלנות ואי אפשר לדון על כך בלי לראות את היד ואת צילומי הרנטגן של כל תקופת הטיפול. פני לאורתופד המתמחה בכף יד לשם יעוץ

מנהל פורום אורתופדיה