כאב ביד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

11/07/2003 | 07:11 | מאת: עינת

מזה כשנה אני סובלת מכאב בשריר של אמת היד בעת מאמץ. בתקופה האחרונה נרדמו לי בשינה אצבעות היד ובשבועיים האחרונים כל היד נרדמת לי בשינה. בשעות הבוקר היד ממש כואבת לי - מהכתף ועד לשורש כף היד. טופלתי לאחרונה בנקסין ובאתופן עקב בעיה שהיתה לי בברך. מה יכולה להיות הסיבה לכאבים ביד? איך לטפל בענין? תודה

יש סיבות רבות לכאב שריר ואחרות להרדמות של כף היד. הצעד הראשון באיבחון צריך להיות מיקום הכאב ומיקום הלחץ על עצב המוליך ליד . לשם כך עליך להבדק על ידי אורתופד

מנהל פורום אורתופדיה