מתיחת גיד...

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

11/07/2003 | 01:57 | מאת: יעל

חודש וחצי אחריי מתיחת גיד, והרגל עדייין כואבת - אחרי שאני קמה משינה (או ממנוחה רבה), ואחרי הליכה מרובה. אם אני מעקמת את הרגל טיפה (או אם עליתי על איזו אבן), הכאבים ממש חוזרים!!! בערך באמצע הרגל יש עדיין נפיחות של ממש (שהיא בערך באותו מצב זה 3 שבועות) - מן עיגול בולט כזה בקוטר של 2-3 ס"מ. מה עושים??? נמאס לי לסבול מכאבים... האם זה נורמאלי?

כשאת אומרתרגל למה את מתכוונת? ירל? ברך? שוק? קרסול? כף רגל? על איזה גיד את מדברת היכן זה אמצע הרגל?

11/07/2003 | 11:03 | מאת: יעל

אני מתכוונת לכף הרגל. הסיפור המלא כבר הופיע פה...: http://doctors.co.il/forums/read.php?f=11&i=139660&t=139660 (דרך אגב, פניתי אח"כ לאורתופד, שטען שזו מתיחת רצועה (יש הבדל...?), ואין מה לעשות, ושאם זה ימשיך להקשות עליי על ההליכה (אז עוד ממש היה לי קשה ללכת) הוא יפנה אותי לפיזיותרפיה. האם יש מקום עכשיו לפנות לפיזיותרפיה?.)

מנהל פורום אורתופדיה