כאבי ברכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

09/07/2003 | 11:19 | מאת: רון

שלום אני סובל מכאבי ברכיים כתוצאה מפעילות אירובית הייתי אצל אורטופד לפני חצי שנה אמר שהכל תקין מה עלי לעשות? תודה

לחזור לאורתופד ולספר לו

10/07/2003 | 16:02 | מאת: יעקב חיים וינברג

1. לתת מנוחה לברכיים במשך שבוע שבועיים. בזמן זה אתה יכול לעשות כל פעילות שאינה מאמצת את הברכיים, כגון: תרגילים לשרירי הבטן וכן כל תרגילי חדר כושר שאינם מפעילים את הברכיים. 2. להצטייד במדרסים טובים 3. לחזור לפעילות א. בהדרגה ב. להקפיד לפני הפעילות הארובית לעשות תרגילי חימום ומתיחות ולאחר הפעילות לעשות מתיחות. ג. להשתמש במגן ברכיים. בנוסף, אני מפנה אותך לקרוא מאמר על מדרסים באתר הספורט "שוונג" http://www.shvoong.co.il/SecondLevel/all_articles1.asp?id=212 וכן להכנס לאתר www.footsupport.co.il

מנהל פורום אורתופדיה